Труп е открит с дрон след потопа в Царево. Това каза

...
Труп е открит с дрон след потопа в Царево. Това каза
Коментари Харесай

С дрон откриха 2 трупа в Царево, но не могат да стигнат до тях

Труп е открит с дрон след потопа в Царево. Това сподели на брифинг шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас старши комисар Емил Павлов. Установена е самоличността на починалия. Той е строител, работил във вилата на Мария Москова и доктор Даниела Йорданова. Второто тяло, за което от полицията се въздържат да разясняват, е на мъж. 

Първоначално от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че е на жена, само че по данни на бургаския уебсайт Флагман.БГ е на мъж, с черен състезателен екип.

" Мога да потвърдя за една жертва. Става въпрос за мъж, който е на 61 години от Смолян, само че е живеел в Несебър. Работил е на обект на двете търсени дами ", добави той.

" В момента сътрудниците с катера обхождат региона. Като извадят тялото, ще установим дали е на мъж или на жена. На този стадий не може поради бурното неспокойствие ", изясни Павлов. 

Той удостовери, че се търсят две дами на възраст 54 и на 34 години и посочи, че с помощта на бързата интервенция на сътрудниците му, не се е стигнало до по-голяма покруса. 

Включена е както жива мощ, по този начин и техника – граничен катер и дрон, който лети над региона, уточни директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас.

" Дали трупът е на търсените дами не мога да кажа. В момента, в който сътрудниците с катера извадят натрупа на въпросната жена ", добави той.

" Остава да затворим пътя за Синеморец, а за Варвара и Ахтопол към този момент е пристъпен. Нямаме нови сигнали за бедстващи хора ", съобщи шефът на бургаската полиция.  

" От подаването на първия сигнал по предписание на вътрешния министър към община Царево бяха ориентирани екипи както на Пожарна сигурност и отбрана на популацията, по този начин и на Областната дирекция, на " Гранична полиция " и на жандармерията. Благодарение на бързата ни интервенция и затварянето на пътя не се стигна до по-сериозен случай ", добави той.

" В хода на работата от време на време извършвахме линеен надзор поради огромният поток от коли, с цел да може хората да се приберат в домовете си. Пътят за Синеморец е залят ", съобщи полицейският началник. 

Той показа, че полицейските екипи ни не срещат схващане. Случвало се хора да подават сигнали и когато чиновниците на реда отидат при тях, отхвърлят евакуация. 

" Хабим запас, сътрудниците вървят тук-там, където няма потребност от помощ ", съобщи ст.комисар Павлов. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР